Vorige | Volgende
Verhuurd

St. Vitusstraat 8 NAARDEN

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd

Neem contact met ons op

035-6944500

info@koudijs.nl

Omschrijving

Naarden Vesting geldt als een van de best bewaarde vestingsteden in Europa en is beroemd om zijn unieke stervorm. Naarden Vesting ademt historie uit en geniet bekendheid door evenementen als de Matthäus Passion, het Fotofestival en de sfeerbeurs La Table. Een heerlijke omgeving om te werken. Object: In dit historische Naarden Vesting is circa 75 m² zelfstandige KANTOORRUIMTE voor de verhuur...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
75 m²

Omschrijving

Naarden Vesting geldt als een van de best bewaarde vestingsteden in Europa en is beroemd om zijn unieke stervorm. Naarden Vesting ademt historie uit en geniet bekendheid door evenementen als de Matthäus Passion, het Fotofestival en de sfeerbeurs La Table. Een heerlijke omgeving om te werken.

Object:
In dit historische Naarden Vesting is circa 75 m² zelfstandige KANTOORRUIMTE voor de verhuur beschikbaar. Het vrijstaande pand bevindt zich tegenover de Grote Kerk en nabij het hart van Naarden Vesting met z'n antiekwinkels, kledingwinkels en horecagelegenheden.

De kantoorruimte is verdeeld over de begane grond en de verdieping en voorzien van een mooie vloerbedekking van zeer goede kwaliteit. De sfeervolle uitstraling van het geheel zorgt voor een prettige werkomgeving.

INDELING

Begane grond: Entree, een als wachtruimte ingerichte hal en 2 ruime kantoorruimtes.

1e verdieping: Een ruime open kantoorruimte over de gehele verdieping en geschikt voor meerdere werkplekken. In deze ruimte is ook de keuken die in de huidige opstelling met 2 ruime werkplekken meer dan genoeg ruimte biedt voor een grote eettafel.

Oppervlakte:
De totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 75 m²:
- begane grond circa 46 m²
- 1e verdieping circa 29 m²

Opleveringsniveau:
De ruimte wordt in de huidige staat verhuurd inclusief het onderstaande:
- huidige vloerbedekking;
- pantry;
- huidige verlichting;
- kitchenette;
- cv installatie;
- toiletruimte.

Parkeren:
In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid.

Bereikbaarheid:
De Vesting is door de nabijheid van de diverse uitvalswegen en openbaar vervoer voorzieningen goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Aanvangshuurprijs:
€ 1.000,-- per maand exclusief de verschuldigde btw voor het 1e huurjaar. Na het 1e jaar wordt de huur € 1.250,-- per maand.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Kosten nutsbedrijven:
De huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van de contracten met de nutsbedrijven ten behoeve van de levering van gas, water en elektriciteit.

Ingangsdatum overeenkomst:
In overleg

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Huurprijsaanpassing:
De huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats, voor het eerst een jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
75 m²
In units vanaf
75 m²
Energielabel
Klasse G

Kadastrale gegevens

Gemeente
Naarden
Sectie
G
Perceel
2852
Oppervlakte
60 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden