Wij zien het als onze missie om onze klanten te wijzen op en uitleg te geven over de mogelijkheden die er zijn om een eigen woning beter te verduurzamen. In de huidige maatschappij is de aandacht behoorlijk gefocust op verduurzaming, gasprijzen schieten de pan uit, dus nog meer reden om beter te kijken hoe je een woning energiezuiniger kunt maken.

Als makelaars zijn wij dagelijks bezig met het ver- en aankopen van woningen. Hierbij willen wij van Koudijs Makelaardij onze opdrachtgevers zo goed mogelijk informeren over verduurzamen van de woning. Als het gaat bij de verkoop willen wij op voorhand een energie scan uit laten voeren, zodat de toekomstige eigenaar op de hoogte is van hetgeen aan de woning gedaan kan worden. Uiteraard zijn er diverse sites die je kunnen helpen, maar wij adviseren graag direct bij de bezichtiging over het huidige energieverbruik van de woning en waarmee een besparing te behalen valt. Ons advies is zeker niet bindend, het inschakelen van de expert is altijd aan te raden. Zij kennen de ins- en outs en zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en de mogelijkheden.

Hieronder tref je algemene informatie aan als het gaat over verduurzamen van de woning. Wij leggen het graag verder uit en kunnen wellicht al antwoord geven op de eerste vragen. Met kleine maatregelen kunnen er al behoorlijk grote resultaten bereikt worden. Experts zullen je uiteindelijk verder helpen. Lees het vooral door en voor vragen kun je uiteraard contact met onze makelaars opnemen. Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren op 035-6944500 of via info@koudijs.nl Wij staan je graag met raad en daad bij.