Gemeentelijk Duurzaam Bouwloket

Gratis en onafhankelijk advies

Heb je al nagedacht over het verduurzamen van jouw/jullie nieuwe woning? Financieel is dit erg interessant. Een investering in duurzaamheidsmaatregelen heeft een hoger rendement dan de rente die je ontvangt over het geld op een spaarrekening. Een duurzame woning betekent een comfortabele, waardevaste woning met lage energielasten!

Hoewel het nog ver weg ligt, moet vanaf 2050 elke woning in Nederland van het aardgas afgesloten zijn en duurzaam verwarmd worden. Als je gaat verbouwen is het verstandig om hier rekening mee te houden en de woning hierop voor te bereiden.

Ga je verbouwen? Bereid je woning voor op de toekomst!
Hiervoor kan je terecht bij het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket. Duurzaam Bouwloket wordt door de gemeenten en makelaars ingezet om woningbezitters te helpen bij het maken van juiste keuzes bij het verduurzamen van hun woning. Onafhankelijke adviseurs vertellen je hoe jouw/jullie woning comfortabel, energiezuinig, duurzaam en aardgas loos verbouwd kan worden, zodat de woning toekomstbestendig is.

Ben je op zoek naar een bedrijf dat de maatregelen voor jou/jullie kan treffen? Duurzaam Bouwloket helpt je een betrouwbaar bedrijf te vinden.

Contact
Neem contact op via telefoonnummer 072-743 39 56 of mail naar info@duurzaambouwloket.nl. Of neem een kijkje op de website www.duurzaambouwloket.nl en ontdek de mogelijkheden.

Doe de energiesubsidie-check
Bekijk welke subsidies- en financieringsmogelijkheden er landelijk, provinciaal en in jouw gemeente zijn via: www.duurzaambouwloket.nl/subsidiecheck

Let op! In de meeste gevallen moet je de subsidie aanvragen voordat je de maatregelen uit gaat voeren.