Het exclusieve starterspakket van Koudijs makelaardij

Samen met een hypotheekadviseur, een bouwkundige en een taxateur helpen wij jou snel en betaalbaar op weg naar de leukste starterswoning. Je eerste huis kopen doe je niet elke dag! En er is meer mogelijk dan je denkt.

De gemeente Gooise Meren biedt voor de voormalige gemeenten Bussum,  Naarden, Muiden en Muiderberg de zogenaamde starterslening aan. Kijk hiervoor op https://gooisemeren.nl/subsidies/starterslening/.

Wij begeleiden je in het hele traject van informatie gesprek naar de eerste bezichtiging tot en met het bezoek aan de notaris voor de levering van je eerste eigen woning. Met onze kennis kijken wij bijvoorbeeld naar de bouwkundige staat, het bestemmingsplan, juridische omstandigheden en of het financieel voor jou haalbaar is. Belangrijk in het proces is het bieden op de woning. Hierin kunnen we voor jou het grote voordeel halen.

Ons starterspakket bestaat uit:

  • Alle makelaarsdiensten
  • Het verplichte NVM of NWWI taxatierapport
  • Een bouwkundige keuring van het aan te kopen huis
  • Een aanbieding van de hypotheekadviseur

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat wij je het hele aankooptraject van A t/m Z kunnen uitleggen want er zijn volop leuke woningen voor starters te koop.

Bellen kan via 035-6944500 of mailen of vul het contactformulier in dan nemen wij snel contact met jou op!