Het exclusieve starterspakket van Koudijs Makelaardij

Samen met een hypotheekadviseur, een bouwkundige en een taxateur helpen wij jou snel en betaalbaar op weg naar de leukste woning. Je eerste huis kopen doe je niet elke dag! En er is meer mogelijk dan je vaak denkt.

De gemeente Gooise Meren biedt voor de voormalige gemeenten Bussum, Naarden, Muiden en Muiderberg de zogenaamde starterslening aan. Kijk hiervoor op gooisemeren.nl.

Wij begeleiden je in het hele traject van informatiegesprek naar de eerste bezichtiging tot en met het bezoek aan de notaris voor de levering van je eerste eigen woning. Met onze kennis kijken wij bijvoorbeeld naar de bouwkundige staat, het bestemmingsplan, juridische omstandigheden en of het financieel voor jou haalbaar is. Belangrijk in het proces is het bieden op de woning. Hierin kunnen we voor jou het grote voordeel halen. Hoe? Dat vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek.

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin wij je het hele aankooptraject van A t/m Z kunnen uitleggen want er zijn zeker leuke woningen voor starters te koop. Bellen kan via 035-6944500, of stuur een mail (hyperlink naar mailadres), of vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met je op!