In tegenstelling tot een waardebepaling van een woning is een taxatie niet gratis. Dit heeft met name te maken met het officiële karakter van het rapport. Het maakt daarbij niet uit of het om een appartement, middenwoning, hoekwoning, geschakelde woning, vrijstaande villa of bungalow gaat. Een officieel taxatierapport heb je nodig voor het verkrijgen van een financiering. Bijvoorbeeld voor het aankopen van een nieuwe woning of een verbouwing van je huidige woning. Het kan echter ook zijn dat de financiële instelling waar je je hypotheek onder gaat brengen, een NWWI rapport vraagt.

Bij Koudijs Makelaardij zijn de eigenaren, Claire Peijster en Wouter Andriessen, beëdigde en RMT gecertificeerde makelaars. Zij zijn bevoegd om een officieel NVM of een NWWI rapport op te maken. Dit doen zij nadat zij een bezoek bij de te taxeren woning hebben gebracht.

Onze taxatietarieven zijn scherp geprijsd! Ook kunnen wij, indien nodig, het taxatierapport binnen 24 uur bij je afleveren. Dit geldt overigens niet altijd voor een NWWI rapport.

Wil je precies weten wat de tarieven zijn of wil je meer informatie over de taxatie van je (aangekochte) woning of over het verschil tussen een NVM en NWWI rapport neem dan contact met ons op.

U kunt ons bellen tijdens de kantooruren van Koudijs Makelaardij te Naarden, telefoon 035-6944500 of vul het contactformulier in.

Vraag een NWWI taxatie aan.