Het makelaarschap zit in mijn bloed, in mijn genen, in mijn familie.

Mijn naam is Wouter Andriessen en ik ben ruim 40 jaar makelaar. Het avontuur begon ooit als jongste bediende met het plaatsen van aan- en verkoopborden en het ophalen van kadastrale gegevens en bouwtekeningen bij gemeentes. Inmiddels ben ik zeker 25 jaar eigenaar-directeur bij Koudijs Makelaardij.

‘Ik denk graag met u mee in het verduurzamen van uw huis’

Wellicht dat de liefde voor het vak ooit allemaal begon bij mijn opa, Nicolaas Andriessen (1892-1947), die vanaf 1921 de vaste architect was van Woningbouwvereniging St. Joseph. Hij ontwierp voor hen 40 woningen in de stijl van de Amsterdamse School. Deze woningen zijn in Hilversum te vinden aan de Simon Stevinweg, de Huygensstraat en de Snelliuslaan. Zelf ben ik geboren Hilversummer, waardoor ik u van alles over Hilversum kan vertellen.

Ik vind het geweldig om mensen samen met ons hechte team te helpen bij een van de belangrijkste beslissingen in hun leven. Het geeft iedere keer weer een kick om een dossier compleet te maken en de blijdschap van onze cliënten te mogen ervaren. Of het nu de aan- of verkoop van een huis betreft, onze ervaring en gedrevenheid staat u rond de klok ter beschikking. Da’s een logisch gevolg als je werk ook je hobby is geworden, en je collega’s net zo gedreven en betrokken zijn.

Naast het werk is daar nog onze hond, en zo nu en dan een logeerhond. Graag wandel ik tussen de middag met deze trouwe vriend door het park of over de Vestingwallen. Even de wind door de haren laten gaan om daarna met frisse energie weer aan de slag te gaan.