Zorgen voor mensen en hun woonwensen is waar ik het voor doe!

Ik ben Berry van Geffen, inmiddels 15 jaar assistent makelaar bij Koudijs Makelaardij in de regio Gooi, Vechtstreek en Amsterdam. Hiervoor werkte ik vanaf mijn 18e in de zorg. Jarenlang kwam ik zo voor mijn werk bij mensen thuis over de vloer, hetgeen mijn warme belangstelling voor de huizenmarkt heeft aangewakkerd.

Ik heb voor het makelaars vak gekozen vanuit mijn interesse voor bouwperiodes en bouwstijlen, het verbouwen, inrichten en restylen van huizen en de omgang met mensen die een volgende stap zetten in hun leven door een huis te kopen of te verkopen. Een huis kopen of verkopen vraagt van potentiële kopers (en verkopers) vaak veel werk, emotie en tijd. Het begeleiden van deze mensen in dit proces geeft mij veel voldoening; ik ben er elke dag vol enthousiasme mee bezig.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hond Buurman door de gezellige Blaricumse straatjes of in het minder bekende Warandepark en geniet ik van een pilsje en een wijntje in Amsterdam of het Gooi. Daarnaast maak ik graag korte tripjes naar leuke steden of langere vakanties naar wat verder gelegen landen. Stiekem lees ik ook heel graag nog wel eens een Donald Duck.