Zorgen voor mensen en hun woonwensen is waar ik het voor doe!

Ik ben Berry van Geffen, inmiddels 20 jaar werkzaam bij Koudijs Makelaardij en de laatste 16 jaar als assistent makelaar bij Koudijs in de regio Gooi, Vechtstreek en in mooi Amsterdam. Hiervoor werkte ik vanaf mijn 18e in de zorg. Jarenlang kwam ik zo voor mijn werk bij mensen thuis over de vloer, hetgeen mijn warme belangstelling voor de huizenmarkt heeft aangewakkerd.

Ik heb voor het makelaars vak gekozen nadat ik een lange tijd op wereldreis was geweest. Vanuit mijn interesse voor bouwperiodes en bouwstijlen, het verbouwen, inrichten en restylen van huizen heb ik voor dit vak gekozen. Erg belangrijk in mijn vak is de juiste omgang met mensen die een volgende stap zetten in hun leven door een huis te kopen of te verkopen. Een huis kopen of verkopen vraagt van potentiële kopers (en verkopers) vaak veel werk, emotie en tijd. Het begeleiden van mensen in dit proces geeft mij veel voldoening; ik ben er elke dag vol enthousiasme mee bezig. Momenteel zijn wij binnen kantoor erg bezig met kennis opdoen over verduurzamen van woningen. Erg interessant en het is leuk mijn kennis in de praktijk te brengen en mijn klanten hierover te informeren.

De laatste jaren ben ik zelf ook veel verhuisd binnen Amsterdam en het Gooi. Opgegroeid in Naarden/Bussum dus ik ken het Gooi op m’n duimpje. In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond Buurman langs de akkers van Blaricum of door de mooie laantjes van Laren waar ik momenteel woon. Het komt ook regelmatig voor dat ik naar Amsterdam trek waar ik geniet van een pilsje en een wijntje in de Jordaan! Daarnaast maak ik graag korte tripjes naar leuke steden of langere vakanties naar wat verder gelegen landen. Stiekem lees ik ook heel graag nog wel eens de Donald Duck.