Waar onze klant ook vandaan komt, mijn Brabantse gastvrijheid krijgt ‘ie er altijd bij.

“Kijk maar of je  het wat vindt”, luidde het begin van mijn loopbaan bij Koudijs Makelaardij in 2004. Mijn naam is Claar Habets en ik ben assistent makelaar aan- en verkoop bij dit kantoor, dat me vanaf het eerste begin aantrok door haar fijne werksfeer. Voor dit avontuur was ik 10 jaar werkzaam in de zorg, waarin ik naast mijn huidige baan nog steeds actief ben als vrijwilliger.

Hoe ingrijpend verhuizen is weet ik uit eigen ervaring; ik deed het zelf 12 keer! Juist daarom staan persoonlijke aandacht voor onze klant en diens wensen centraal in mijn werkwijze, vanaf de eerste kennismaking. Ook als onze klant vanuit het buitenland verhuist – of vanuit een andere omgeving – kan ik me goed inleven. Ons gezin verhuisde in 1998 vanuit het buitenland naar het Gooi.

De koffie op kantoor staat altijd klaar, hoewel de achterdeur – in tegenstelling tot Brabant – bij ons gewoon op slot zit. De voordeur niet hoor, ons hechte team ontvangt u met open armen!

In het weekend speel ik graag een hockeywedstrijd, waarbij de 3e helft voor mij minstens net zo belangrijk is. Eens een Brabander, ….