Waar onze klant ook vandaan komt, mijn betrokkenheid en 100% inzet krijgt ‘ie er altijd bij.

“Kijk maar of je  het wat vindt”, luidde het begin van mijn loopbaan bij Koudijs Makelaardij in 2004. Mijn naam is Claar Habets en ik ben assistent makelaar aan- en verkoop bij dit kantoor dat me vanaf het eerste begin aantrok door haar fijne werksfeer. Voor dit avontuur was ik 10 jaar werkzaam in de zorg, waarin ik naast mijn huidige baan nog steeds actief in ben.

Inmiddels ben ik, inclusief opleidingen, al bijna 20 jaar werkzaam in het vak en heb in die tijd alle ups en downs in de woningmarkt meegemaakt. Ondanks de meestal gespannen woningmarkt blijft het toch mooi en dankbaar werk. Met eerlijkheid, inzet en betrokkenheid kan je veel voor je klanten betekenen.

Hoe ingrijpend verhuizen is weet ik ook uit eigen ervaring; ik deed het zelf 12 keer! Juist daarom staan persoonlijke aandacht voor onze klant en diens wensen centraal in mijn werkwijze, vanaf de eerste kennismaking. Ook als onze klant vanuit het buitenland verhuist – of vanuit een andere omgeving – kan ik me goed inleven. Ons gezin verhuisde in 1998 vanuit het buitenland naar het Gooi. Ook heb ik in de loop de jaren al veel stellen en gezinnen vanuit Amsterdam begeleid naar de aankoop van een woning  in het Gooi.

Een belangrijke ontwikkeling in de woningmarkt is natuurlijk duurzaamheid en verduurzaming. Elke koper of verkoper heeft hiermee te maken. Er is nog veel te doen de komende jaren of anders gezegd er komt veel op de woningeigenaar af. Dit gaat ons kantoor en mijzelf natuurlijk ook zeer aan het hart. Ik probeer ook hierbij een goede en transparante gids voor koper of verkoper te zijn. Van pas daarbij komt de kennis die we als duurzaam makelaarskantoor hebben opgebouwd maar ook mijn eigen ervaringen met de verduurzaming van ons eigen huis.

De koffie op kantoor staat altijd klaar en staat mijn elektrische fiets voor kantoor dan ben ik er zelf ook ….