Het is één van de leukste banen en daarom moeilijk om helemaal mee te stoppen: na meer dan 20 jaar heb ik begin 2022 wel een stapje terug gedaan en ben geen mede-eigenaar meer van Koudijs Makelaardij.

Maar het blijft veel te leuk om te helpen met het zoeken naar het ideale nieuwe huis, of te adviseren wat de volgende stap moet zijn. Jong, oud, het Gooi of Amsterdam……….. en dus blijf ik zeker nog kopen/verkopen en taxeren.

Ik ben zelf veel verhuisd, o.a. naar Singapore en Hongkong, maar daarna ook lang in Bussum gewoond. In 2013 weer terug naar Amsterdam.

Door mijn jarenlange ervaring denk ik goed te kunnen meedenken en in te voelen wat de wensen zijn en  hoe de markt is en daarmee echt te kunnen zorgen dat mijn klanten helemaal blij en tevreden zijn. Bovendien is er altijd ook het fantastische leuke team van ons kantoor.

Hobby’s: Tja teveel. Reizen, veel reizen, (klein)kinderen, lezen, koken, sporten, cultuur, varen, en daar heb ik nu iets meer tijd voor. Wat een top combinatie: Tijd voor beiden!