Tevreden klanten zijn de beste visitekaartjes voor ons kantoor. Gelukkig ervaren wij dit iedere dag.

Al meer dan 25 jaar ga ik dagelijks met veel plezier naar kantoor. Mijn naam is Claire Peijster en ik ben makelaar. Ooit in het vak begonnen als parttimer met een studie kunstgeschiedenis en drie kleine kinderen. Inmiddels help ik de vrienden van mijn kinderen bij het vinden en verkopen van hun ideale huis.

Het luisteren naar de verhalen, wensen, dromen en ideeën van onze klanten en er dan voor zorgen dat ‘het voor de klant helemaal goed voelt’, vind ik enorm boeiend en geeft me veel voldoening. Elke leeftijd heeft zo z’n verschillende wensen; veel tuin, kindvriendelijke buurt of juist uit de kinderen en geen zin meer in het onderhoud van een tuin. Dat maakt het vak nou zo leuk!

Zelf ben ik vaak verhuisd: Amsterdam, Singapore, Naarden, Hong Kong, Bussum en sinds een paar jaar weer terug in Amsterdam. Daardoor heb ik twee werkgebieden: het Gooi en Amsterdam.

Naast mijn werk heb ik simpelweg teveel andere hobby’s: reizen naar spannende, afgelegen oorden, theater, film en musea, sporten, lezen, koken en vooral ook veel plezier hebben. Gelukkig heb ik dat elke dag sowieso al met ons fijne team!