Mij persoonlijk inleven in de klant en aan het eind van het traject mensen zien die hun volgende “thuis” hebben gevonden, dáár word ik blij van!

Ik ben Erna van Dijk en sinds maart 2020 werkzaam als kandidaat-makelaar bij Koudijs in Naarden. Na 25 jaar als marketeer te hebben gewerkt bij grote en middelgrote commerciële bedrijven, wilde ik dagelijks contact met de klant. Als kind van een bouwkundige bleef de huizen-business mij trekken, dus besloot ik in 2016 mijn passie voor huizen én mensen te combineren in het vak van makelaar.

Geboren en getogen in Maarssen en mijn 1e makelaarsbaan was ook in Utrecht en omgeving; daarom ben ik thuis in een groter gebied dan alleen maar het Gooi. Voor mijn studie heb ik even een uitstap naar Maastricht gemaakt maar inmiddels woon ik alweer 25 jaar in ’t Gooi.  Ik ben inmiddels goed thuis in Gooise Meren, haar historie en de relaties die een dorp in zich heeft.

Ik woon zelf in een oud huis uit 1919 en daar proberen we een energie-neutraal huis van te maken; vloer-, gevel- en dakisolatie, dubbelglas, zonnepanelen, vloerverwarming en in de toekomst hopelijk ook een warmtepomp. Ik vind het belangrijk iets te doen voor de toekomst van onze kinderen en natuurlijk is besparen op energiekosten dan een fijne bijkomstigheid.

Mijn werk voelt meer als een hobby dan verplichte kost en dat wordt nog eens versterkt door het team van Koudijs. Betrokkenheid en plezier is bij ons op kantoor erg belangrijk. De aan- en verkoop van een woning is echter niet altijd alleen maar vanwege een leuke aangelegenheid. Ook verdriet en afscheid spelen een grote rol bij wisseling van een woning. Ik zie het dan ook als een mooie opgave om ook in die situaties een beetje geluk en blijdschap terug te geven aan mijn klant.