Mij persoonlijk inleven in de klant en aan het eind van het traject mensen zien die hun volgende “thuis” hebben gevonden, dáár word ik blij van!

Ik ben Erna van Dijk en sinds maart 2020 werkzaam als kandidaat-makelaar bij Koudijs in Naarden. Na 25 jaar als marketeer te hebben gewerkt bij grote en middelgrote commerciële bedrijven, wilde ik dagelijks contact met de klant. Als kind van een bouwkundige bleef de huizen-business mij trekken, dus besloot ik in 2016 mijn passie voor huizen én mensen te combineren in het vak van makelaar.

Ik ben geboren in Maarssen en heb mijn middelbareschooltijd in Utrecht doorgebracht. Ook mijn 1e makelaarsbaan was in Utrecht en omgeving; daarom ben ik ook thuis in een groter gebied dan alleen maar het Gooi. Na Utrecht ben ik voor 4 jaar uitgevlogen naar Maastricht voor de opleiding aan de Hoge Hotelschool. Inmiddels woon ik alweer 25 jaar in ‘t Gooi en ben inmiddels goed thuis in Bussum, haar historie en de relationele verbindingen die een dorp in zich heeft. Mijn werk voelt meer als een hobby dan verplichte kost en dat wordt nog eens versterkt door het team van Koudijs, waar betrokkenheid en plezier ook hoog in het vaandel staan. De aan- en verkoop van een woning is niet altijd alleen maar vanwege een leuke aangelegenheid, ook verdriet en afscheid spelen een grote rol bij wisseling van een woning. Ik zie het dan ook als een mooie opgave om ook in die situaties een beetje geluk en blijdschap terug te geven aan mijn klant.

Naast mijn werk speel ik graag een potje tennis en ben ik ’s winters regelmatig op mijn snowboard te vinden. In de zomer vertoef ik graag aan of op het water en op muzikaal vlak hou ik van zingen en spelen op mijn saxofoon.