Graag ben ik de vraagbaak op kantoor. Voor mijn collega’s maar vooral ook voor onze (potentiële) klanten.

Ruim 25 jaar geleden zette ik mijn eerste stappen in de makelaardij in de rol van medewerker binnendienst. Vandaag de dag ondersteun ik de makelaars van Koudijs Makelaardij als office manager. Ik ben Gerdien Honing-Kos en ik ben geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Huizen. Dus wie iets wil weten over Huizen (of andere plaatsen in het Gooi) …

In de afgelopen jaren is het werk enorm veranderd door allerlei ontwikkelingen in automatisering en wijze van communicatie. Dit ondersteunt me in de breedte van mijn werkzaamheden voor de makelaars, van het opnemen van de telefoon tot het beheren van agenda’s, van het bijhouden van onze social media tot het maken van koopovereenkomsten en taxatierapporten. Ik ben blij met de dagelijkse afwisseling van mijn werk.

Binnen het team van Koudijs makelaardij zijn wij ons er bewuster van geworden dat verduurzaming in het leven van alledag een belangrijk item is geworden.

Zelf rijden wij al een aantal jaar in een hybride auto en zitten er veel elektrische kilometers in het woon-/werkverkeer. Verder hebben we ook al weer enkele jaren zonnepanelen op ons dak liggen. Heel rendabel is dat. Hiervoor was zelfs subsidie van de gemeente beschikbaar. Wil je ook verduurzamen in je woning, dan is mijn advies om de subsidie check te doen. Wie weet kun je in jouw woonplaats ook voor subsidie in aanmerking komen. Wees er altijd snel bij want voor je het weet is het potje weer leeg.

Naast het werk bij Koudijs ben ik actief betrokken bij een kleine woningstichting, de kerk en een werkgroep van slagers. Waar ik vooral blij van word, zijn de dorpswandelingen die ik voor het Huizer Museum mag doen. En verder wil ik nog wel eens een partijtje badminton spelen, wandelen, fietsen, lezen of iets creatiefs oppakken.