Graag ben ik de vraagbaak op kantoor. Voor mijn collega’s maar vooral ook voor onze (potentiële) klanten.

Inmiddels ruim 25 jaar geleden zette ik mijn eerste stappen in de makelaardij in de rol van medewerker binnendienst. Vandaag de dag ondersteun ik de makelaars van Koudijs Makelaardij als office manager. Ik ben Gerdien Honing-Kos en ik ben geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Huizen. Dus wie iets wil weten over Huizen (of andere plaatsen in het Gooi) …

Over de afgelopen jaren is het werk enorm veranderd door allerlei ontwikkelingen in automatisering en communicatie. Dit ondersteunt me in de breedte van mijn werkzaamheden voor de makelaars, van het opnemen van de telefoon tot het beheren van agenda’s, en van het bijhouden van onze social media tot het maken van koopovereenkomsten en taxatierapporten. Ik ben blij met de dagelijkse afwisseling van mijn werk.

Naast het werk bij Koudijs ben ik actief betrokken bij een kleine woningstichting, de kerk en een werkgroep van slagers. Waar ik vooral blij van word, zijn de dorpswandelingen die ik voor het Huizer Museum mag doen. En verder wil ik nog wel eens een partijtje badminton spelen, wandelen, fietsen, lezen of iets creatiefs oppakken.